Prosjekter & tjenester

Betongentreprenør og mye mer

Jærentreprenør er en meget allsidig partner, både som totalentreprenør og betongentreprenør. De ansatte har unik erfaring, opparbeidet over lang, lang tid. Vi er også kjent for å være løsningsorientert i en travel hverdag. Her er litt om de tjenestene vi i dag gjør mest av:

BOLIGPROSJEKTER

Å kjøpe bolig er for de aller fleste den største enkeltinvesteringen som gjøres i løpet av livet. Nettopp derfor vektlegger Jærentreprenør godt håndverk og soliditet – også over tid. Vi har lang erfaring fra bygging av boliger, og vi står bak flere små og store boligprosjekter i regionen.

SE VÅRE BOLIGPROSJEKTER

NÆRINGSBYGG

Jærentreprenør bygger næringsbygg for profesjonelle utbyggere – industri, handel og for næringsmiddelindustrien. Vi bygger med kunden i fokus. Hvert prosjekt tilfører oss ny kunnskap og kompetanse.

SE VÅRE NÆRINGSBYGG

OFFENTLIGE BYGG

Jærentreprenør har lang erfaring i bygging av offentlige bygg, som skoler, barnehager, sykehjem, omsorgsboliger, terminalbygg, kontor og betongarbeider i tilknytning til veiprosjekter. Mange av våre kunder kommer tilbake når noe nytt skal bygges. Dette tar vi som en tillitserklæring.

SE VÅRE OFFENTLIGE BYGG

BETONG

Jærentreprenør startet som betongentreprenør, og har således enorm erfaring fra mange typer betongarbeid, inkludert montering av betongelementer. En stor og viktig del av alle våre leveranser er i betong. Da er det viktig at betongen har riktig kvalitet og at støpejobben gjøres skikkelig.

SE VÅRE BETONGARBEIDER

REHAB

Rehabilitering av små og store bygg er også en del av vår portefølje. Vår spesialitet er rehabilitering av de aller største bygg i regionen. For slike jobber må man være kunnskapsrik, samtidig som man har respekt for både det historiske og det estetiske. Et løsningsorientert hode fra Jæren med mye erfaring er heller ikke feil.

SE VÅRE REHAB PROSJEKTER

ANLEGG

Et anleggsprosjekt er noe som skal være funksjonelt og som skal vare. Da er det lurt å ha med seg en entreprenør som er spesialist på betongkonstruksjoner. Jærentreprenør Anlegg er vår anleggskompetanse samlet på ett sted, og samarbeider tett med vår betongavdeling for å levere solide anleggsprosjekter.

SE VÅRE ANLEGG-ARBEIDER