Om oss

EN STØDIG GJENG

Jærentreprenør er en stødig samarbeidspartner. Vi bruker jærsk tankegang når vi går inn i et prosjekt, og vårt mål er å gjennomføre alle prosjekter slik at alle parter blir fornøyd. Etablert for snart 40 år siden, og med tilholdsted på Varhaug, bygger vi videre på sunne jærske entreprenørtradisjoner. Stavanger- og Jærregionen er hovedmarkedet vårt, der vi bygger alle typer private og offentlige bygg.

TOTALENTREPRISE ER OSS

Vi er spesialist på totalentreprise, og er meget dyktige på større betongarbeider som utføres i egen regi. Nå er vi en av de største og viktigste entreprenørene i Rogaland. Vår styrke er byggkompetanse, totalentreprise fra A til Å, planlegging, prosjektledelse og framdrift til avtalt levering. Med fornøyde kunder og ansatte som trives ser vi lyst på fremtiden.

ALLTID BÆREKRAFTIG

Det skal virke, både underveis og etterpå, og alt skal håndteres og produseres i tråd med bærekraft-prinsippene. Vi skal ta hensyn, vise omtanke, og være en pådriver for sunne holdninger. Minst mulig sløsing, og alltid se etter nye løsninger og alternativer. Rett og slett fokusere på godt gjennomtenkte løsninger fra A til Å.

HMS OG KS

Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er viktig for oss i Jærentreprenør. Vi fokuserer på trygghet, trivsel og kvalitet i alle ledd. Målet er en sunn kommunikasjon mellom ledelse og ansatte som gjør at alle skal komme på jobb fordi de har lyst. Våre medarbeidere skal ha det trygt og godt, og vi ønsker en lav terskel for å gi beskjed om det man måtte ha på hjertet. Ett velfungerende HMS danner grunnlag for både innsats og produktivitet, en vinn vinn situasjon for oss og alle våre samarbeidspartnere.

VERDIER ER VIKTIG FOR OSS

POSITIV; Jevnlige oppmuntringer, kjappe replikker og godt humør er medisin for både kolleger og kunder. Å snakke fint om bedriften, om hverandre, om kundene og prosjektene skaper selvtillit og lyst, og det blir enda enklere å møte utfordringer med en holdning om at dette får vi til.

DRIFTIG; Vi får det gjort. Gode forberedelser, tett samspill med samarbeidspartnere og kunder, og gode systemer sikrer at vi unngår misforståelser og kan jobbe smart og effektivt. Det handler både om sikkerhet og lønnsomhet. Dukker det opp utfordringer, tar vi ansvar og finner løsninger. Gjerne ved å tenke nytt og annerledes.

SKIKKELIG; Du kan stole på oss. En stødig samarbeidspartner har vært slagordet vårt i mange år. Det handler selvsagt om å holde det du lover. Men også at det skal se skikkelig ut rundt deg – utstyret skal være i orden, arbeidsplassen skal være ryddig. Vi skal være enkle å forholde oss til, og tydelige i våre krav til samarbeidspartnere.

TØFF; Sist, men ikke minst. Tøffe i hodet har vi sagt. Modige nok til å tenke annerledes, og alltid velge det enkleste og mest opplagte. Det er lov å feile – en gang. Tøffhet handler også om rettferdighet. Det krever mot å gi beskjed når noe er galt. Vi tør, og vi står sammen om de gode holdningene. Det gir styrke.