Jobbe hos oss?

VI TRENGER PROSJEKTUTVIKLER

Best i klassen!

Å være best i klassen betyr å levere gode bygg, god service, få eller ingen feil og gi kundene mer enn de forventer.

I Jærentreprenør jobber vi hele tiden med å ta neste skritt. Vi vet at dette er et arbeid vi aldri blir ferdig med, og at kontinuitet og utholdenhet er litt av nøkkelen til suksess. Når vi snur oss og ser tilbake, ser vi at de små skrittene vi tar hver dag bærer frukter. Alle er med, alle bidrar, og vi blir stadig bedre.

Som prosjektutvikler er du involvert i hele tilbudsprosessen, og har en sentral rolle i selskapets resultatoppnåelse. Du vil ha ansvaret for å kalkulere totalentrepriser i samarbeid med tilbudsteam og leder marked. Vi søker deg med erfaring fra kalkulasjon av byggeprosjekter, som er strukturert og analytisk, og som har god teknisk forståelse og gode kommunikasjonsevner. Vi ser gjerne at du ønsker å videreutvikle deg innen prosjektutvikling og markedsarbeid.

På Jæren er vi stolte av å være litt ”trauste”, men vi skal også være frempå. Vår verden er i stadig utvikling, med ny teknolog, nye løsninger og digitalisering. Vi er således spesielt interessert i deg som i tillegg til et godt grunnlag i faget, enten gjennom praktisk arbeid og/eller høyere utdanning, også har interesse for digitalisering og ny metodikk.

Henvendelser vedrørende stillingen kan rettes til Tor Sveinung Hausken på telefon 406 04 188.

PROSJEKTLEDERE, FORSKALINGSSNEKKERE OG LÆRLINGER

Vi trenger nesten alltid nye flinke folk. Ikke vær redd for å ta kontakt om du tror du har noe å bidra med. Send gjerne en mail til post@jerentreprenør, så finner vi rette vedkommende hos oss som tar kontakt.