Jobbe hos oss?

HMS ingeniør

Vi søker rådgiver, pådriver og inspirator!

Som HMS ingeniør hos oss skal du bistå våre prosjekter i det praktiske HMS-arbeidet på våre bygge- og anleggsplasser. Du vil også få ansvar for opplæring og oppfølging av nyansatte i forhold til HMS. Videre skal du være aktiv på bygge- og anleggsplass som en ressurs til prosjektene, og ha god kjennskap til arbeidsmiljøloven, byggherreforskriften og tilhørende forskrifter. Våre kontorer er på Varhaug, men arbeidssted for HMS ingeniør vil i hovedsak være på våre byggeplasser i regionen.

For å lykkes i stillingen må du ha en positiv holdning, være systematisk, initiativrik og selvstendig. Du må være god til å kommunisere og bygge relasjoner. Vi ønsker oss kollegaer med engasjement, og som bidrar til et fortsatt godt arbeidsmiljø. Du har førerkort kl. B.

Vi ser helst at du har høyere utdanning innen relevante fag, og praktisk erfaring fra byggebransjen. Vi kan se bort fra utdanningskravet dersom du har relevant operativ praksis fra HMS-arbeid innen bygg- og anleggsbransjen, samt gode personlige forutsetninger for stillingen.

Henvendelser vedrørende rollen kan rettes til Prime ved Tron Gjedrem, tlf 951 94 010, eller Terje Helle, tlf 992 70 023.

VI TRENGER PROSJEKTUTVIKLER

Best i klassen!

Å være best i klassen betyr å levere gode bygg, god service, få eller ingen feil og gi kundene mer enn de forventer.

I Jærentreprenør jobber vi hele tiden med å ta neste skritt. Vi vet at dette er et arbeid vi aldri blir ferdig med, og at kontinuitet og utholdenhet er litt av nøkkelen til suksess. Når vi snur oss og ser tilbake, ser vi at de små skrittene vi tar hver dag bærer frukter. Alle er med, alle bidrar, og vi blir stadig bedre.

Som prosjektutvikler er du involvert i hele tilbudsprosessen, og har en sentral rolle i selskapets resultatoppnåelse. Du vil ha ansvaret for å kalkulere totalentrepriser i samarbeid med tilbudsteam og leder marked. Vi søker deg med erfaring fra kalkulasjon av byggeprosjekter, som er strukturert og analytisk, og som har god teknisk forståelse og gode kommunikasjonsevner. Vi ser gjerne at du ønsker å videreutvikle deg innen prosjektutvikling og markedsarbeid.

På Jæren er vi stolte av å være litt ”trauste”, men vi skal også være frempå. Vår verden er i stadig utvikling, med ny teknolog, nye løsninger og digitalisering. Vi er således spesielt interessert i deg som i tillegg til et godt grunnlag i faget, enten gjennom praktisk arbeid og/eller høyere utdanning, også har interesse for digitalisering og ny metodikk.

Henvendelser vedrørende stillingen kan rettes til Tor Sveinung Hausken på telefon 406 04 188.

PROSJEKTLEDERE, FORSKALINGSSNEKKERE OG LÆRLINGER

Vi trenger nesten alltid nye flinke folk. Ikke vær redd for å ta kontakt om du tror du har noe å bidra med. Send gjerne en mail til post@jerentreprenør, så finner vi rette vedkommende hos oss som tar kontakt.