Boliger til salgs

Rådhusmarka – Jærentreprenør

Her er noen av våre prosjekter med boliger til salgs i Stavanger-regionen og på Jæren.

Vi utvikler egne prosjekter med boliger til salgs, samtidig som vi utfører totalentrepriser for mange gode kunder i Stavanger-regionen og på Jæren.

Jærentreprenør – en solid boligutvikler

Å kjøpe bolig er for de aller fleste den største enkeltinvesteringen som gjøres i løpet av livet. Nettopp derfor vektlegger Jærentreprenør godt håndverk og soliditet – også over tid. Vi har lang erfaring fra bygging av boliger, og står bak flere små og store boligprosjekter i regionen.

Prosjektavdelingen som er et eget AS, ble stiftet høsten 2010. Dette var en naturlig følge av at vi ble større, mer erfarne og solide. Nå er vi en stødig samarbeidspartner som realiserer prosjekter sammen med andre likesinnede aktører. Selskapet står også for oppfølging av boligprosjekter som Jærentreprenør er med på i egen regi. Det er prosjekter som Jærentreprenør Prosjekt AS eller Jærentreprenør Bolig har eierinteresser i. Som hovedregel tar Jærentreprenør Prosjekt AS over stafettpinnen ved regulerings- eller rammegodkjenningsnivå. Samme selskap følger opp fram til overlevering, samt ivaretar garantiperioden.

Har du et boligprosjekt eller en tomt?

Utbyggere som sitter med tomter må gjerne ta kontakt for en hyggelig prat, slik at vi sammen kan se på mulighetene for et fruktbart samarbeid om kommende prosjekter. Vi har god erfaring med slike samarbeid, og ofte er dette en vinn-vinn-situasjon for alle. Grunneiere bes også ta kontakt – sammen finner vi løsninger.

Det er først og fremst prosjekter der en kan bygge større enheter som er aktuelle, for eksempel leilighetsbygg i flere varianter og størrelser. Med bygging av over 2 500 leiligheter har Jærentreprenør opparbeidet seg spesialkompetanse over tid, med mange flotte ferdigstilte prosjekter i hele Jær-regionen.

For mer informasjon eller en befaring på våre prosjekter, ta kontakt med daglig leder i Jærentreprenør Prosjekt, Lars Kjærgaard, på lk@jerentreprenor.no eller 481 28 434.